Over Bouder

 Waarom deze naam?

Bouder is de website over creativiteit en productiviteit van auteur Bo Vickery.

Waarom deze naam?

Bouder of Baldr verwijst naar de Germaanse god Baldr. Zolang Baldr leefde, verspreidde het licht waar hij woonde een licht over de aarde. Hij was de god van het licht en de wijsheid. Via Baldr wil ik licht brengen in de duisternis waarin je je bevindt.

Maar Bouder verwijst ook naar bald, boud of stoutmoedig. Om creatief te durven zijn,  moet je soms eens stoutmoedig uit de hoek durven komen.

De grapjas in mezelf zou ook kunnen zeggen dat Bouder staat voor Bo die al een beetje ouder is. Hoe ouder, hoe creatiever.

Tot slot verwijst ‘Bou’ ook naar bouwen. Het bouwen van jouw onderneming met creativiteit. BOUwen aan een onDERneming.

Bouder is niet de enige onderneming van Bo, voor SEO copywriting kan je terecht op www.blogschrijver.be.

Dus rest enkel de vraag: wil jij een beroep doen op de god van het licht, het vuur?

Heb jij die wijsheid?

Vicky Boerjan

Creatief mastermind

Kunstenaar, auteur onder het pseudoniem Bo Vickery, uitgever,  podcaster, SEO copywriter, webbouwer en ondernemer.  Hoogsensitief, in bezit van een stijve duim en een dooreengeschud hoofd met bijhorende overblijfselen van een ‘whiplashnek’.

Om creatief te zijn moet soms alles eens door elkaar geschud worden. Elke vaardigheid die ik heb geleerd, al mijn ervaringen zorgen ervoor dat ik klanten die vastzitten kan helpen om een idee, project, website of hun onderneming terug op de rails te krijgen richting hun doel.

Omdat alle creativiteit in het hoofd van één vrouw huist, maar iedereen altijd verwijst naar een team, heb ik de vrijheid genomen om toch maar mijn inspirerend team weer te geven. Wat hun werkelijke bijdrage is, dat is een raadsel.

Vicky Boerjan

Team Member Feniks

Ghostwriter

Feniks fluistert de woorden vaak in die ik daarna typ. Hij is een langharige avonturier met een auto-immuunziekte die houdt van muizen en op stap gaan in de natuur. Wind in de haren verafschuwt hij. Voor zijn eten is hij heel kieskeurig. Hij kan heel lief zijn als hij zelf er zin in heeft. Bijnaam: ‘den braven’.

Team Member Sita

Boekhouding

Sita heeft haar baas een stijve duim bezorgd, maar is voor het overige de liefste die er op de werkvloer rondloopt. Zij is zeer gracieus en ligt graag op een schoot, maar dan moest ze wel geaaid worden. Als haar kattenbakken te vuil zijn, laat ze het blijken door op andere plaatsen een plas achter te laten. Ze eet alles. Bijnaam: ‘miss pis’ of ‘queen of Sheba’.

Team Member Flippo

Personal coach

Flippo is nogal lui. Hij kan het eten niet laten en kampt hierdoor met overgewicht. Hij is de baas in huis en van de straat. Hij begroet iedereen die zijn naam zegt met een zijn rechterpoot in de lucht. Miauwen om bevelen te geven en te coachen doet hij heel de dag als er iets hem niet bevalt. Ligt graag buiten in de zon in de zomer en ligt ook graag bij het eten. Bijnaam: ‘flipper’.