Creatief consultancy: het tapasbord

Unique & Powerful
Creatief consultancy

Het Creatief tapasbord

Een tapas is simpel: net zoals dit aanbod. Je huurt me in als creatief mastermind op het moment dat je vastzit. Of je gewoon eens een externe mening wilt horen. Dat kan al vanaf 1  uur. Of je kan ervoor kiezen om enkele uren te kopen, een soort tapasbord, waarbij je een beroep op me doet als het nodig is.

Prijs: 75 €/uur (incl. BTW)

Nu vraag je je wellicht af waarom?

“Miljoenen mensen zagen de appel vallen, maar Newton vroeg zich af waarom.” – Bernard Baruch.

Newton dacht wellicht vooral met de rechterkant van zijn brein. Volgens auteur Daniël Pink in zijn boek Een compleet nieuw brein (A whole new mind) is de toekomst aan de creatievelingen, diegenen wiens rechterkant van hun brein dominant is in het denken.  En laat ik daar nu kunnen helpen zodat ook jij ontdekt waarom de appel valt.

Ik geef je drie  redenen waarom ik misschien wel de persoon bent waar je naar op zoek bent om je website, marketingcampagne of product naar een creatievere hoogte te brengen.

1. Ik ben een hoogsensitief (HSP) kunstenaar, ondernemer en copywriter. Het is bekend dat HSP’s andere verbindingen hebben in hun brein en daardoor andere verbanden leggen die de meeste mensen niet zien.

2. Ik heb een zware hersenschudding opgelopen langs de rechterkant van mijn hoofd. En laat de rechterkant van je brein nu juist de kant zijn waar je creativiteit zit. Dat merk ik elke dag: de klap op mijn hoofd heeft mijn creativiteit gestimuleerd en mijn interesse in hoe ons brein werkt, hoe creativiteit werkt, hoe jij creatief kan zijn, gewekt.

3. Een HSP leeft volgens zijn intuïtie en gevoel. Dit zijn geen woorden die ondernemers of werkgevers graag horen. Toch heeft creativiteit meer te maken met gevoel en intuïtie dan je denkt: beiden zijn geen goede vrienden met de rede en de logica. En laat dit nu exact zijn wat je nodig hebt: de rede en logica eventjes opzij zetten om de creativiteit te laten ontbranden.

“The future belongs to a different kind of person with a different kind of mind: artists, inventors, storytellers-creative and holistic “right-brain” thinkers whose abilities mark the fault line between who gets ahead and who doesn’t.” – Daniël Pink 

 

 

 

 

 Dus wat denk je?

Is het geen tijd om een extern creatief brein eens zijn licht te laten schijnen over jouw probleem